Mimosa

Ingredienser

2 del Champagne
1 del Appelsinsaft

Fremgangsmåde

Hæld først (helst friskpresset) Appelsinsaft eller -juice i et Champagneglas og fyld derefter op med en helst lidt tør Champagne.

Kan eventuelt toppes med et skvæt Cointreau.

Prøv også at byt Appelsin ud med Grape.

Serveringsforslag

Serveres afkølet i et Champagneglas.

Glastype

Champagneglas

Billeder

Vurdering

Vurderingen 0 givet af 0 besøgende.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer. Klik her og vær den første!

Giv vurdering

Klik på ikonerne for at afgive bedømmelse, 1 for dårligst, 5 for bedst.

Hovsa! Der skete en fejl under afsendelsen af din vurdering - forsøg venligst igen.

Vurdering afsendt

Tak for din vurdering - super fedt at du ville bruge lidt tid på at gøre siden endnu bedre!


Giv kommentar

Kender du stedet så smid en kommentar afsted med det samme!

Hovsa! Der skete en fejl under afsendelsen af din kommentar - forsøg venligst igen.

Kommentar afsendt

Tak for din kommentar - super fedt at du ville bruge lidt tid på at gøre siden endnu bedre!