Whiskey Sour

Ingredienser

6 del Whisky
3 del Citronjuice
del Sukkerlage
½ tsk Æggehvide
1 dråbe Angostura Bitters
Isterninger

Fremgangsmåde

Hæld Whisky (helst Bourbon), friskpresset Citronjuice, Sukkerlage, Æggehvide samt Angostura i en shaker og ryst det godt sammen, fyldt herefter godt med Isterninger i shakeren og ryst grundigt igen. Hæld blandingen op i et Whiskyglas fyldt med Isterninger.

Serveringsforslag

Serveres afkølet i et Whiskyglas og pyntet med et dessertkirsebær.

Glastype

Whiskyglas

Billeder

Vurdering

Vurderingen 0 givet af 0 besøgende.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer. Klik her og vær den første!

Giv vurdering

Klik på ikonerne for at afgive bedømmelse, 1 for dårligst, 5 for bedst.

Hovsa! Der skete en fejl under afsendelsen af din vurdering - forsøg venligst igen.

Vurdering afsendt

Tak for din vurdering - super fedt at du ville bruge lidt tid på at gøre siden endnu bedre!


Giv kommentar

Kender du stedet så smid en kommentar afsted med det samme!

Hovsa! Der skete en fejl under afsendelsen af din kommentar - forsøg venligst igen.

Kommentar afsendt

Tak for din kommentar - super fedt at du ville bruge lidt tid på at gøre siden endnu bedre!